Leger psykoterapeuter i Veliky Novgorod


Gruppemedlemmer
Innlegg: 331
Påmelding: 4.8.2005
Fra: Veliky Novgorod
Bruker #: 9176
Takk sa: 0


Gruppemedlemmer
Meldinger: 26152
Påmelding: 27.8.2006
Bruker #: 20868
Takk sa: 3676


Gruppemedlemmer
Innlegg: 331
Påmelding: 4.8.2005
Fra: Veliky Novgorod
Bruker #: 9176
Takk sa: 0


Gruppemedlemmer
Innlegg: 2127
Påmelding: 7.1.2008
Fra: Moskva
Bruker #: 37279
Takk sa: 39


Gruppemedlemmer
Meldinger: 26152
Påmelding: 27.8.2006
Bruker #: 20868
Takk sa: 3676


Gruppemedlemmer
Innlegg: 1370
Påmelding: 16.4.2006
Bruker #: 16735
Takk sa: 0

Psykologiske konsultasjoner i Veliky Novgorod - anmeldelser, kostnader, avtale

Jeg jobber med Skype med eller uten video, etter klientens valg. Jeg gir ikke råd til to klienter, dvs. par via skype.

Svar på nettstedet: 222 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 21

Erfaring innen skype-rådgivning i over 15 år. Regelmessig arbeid med "Hjelpelinjen". Bruk av avanserte israelske teknikker (kognitiv atferd, emosjonelle, kroppslige teknikker, DPDG).

Svar på nettstedet: 92 Gjennomfører trening: 2 Publikasjoner: 20

Den virkelige og støttende tilstedeværelsen av en annen person i livet vårt er en luksus du har råd. Jeg inviterer deg til overkommelig langtids- og krisepsykoterapi.

Svar på nettstedet: 30 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 1

En av oppgavene som jeg setter meg selv er å hjelpe alle til å tro på deres evner, ikke bare drømme, men også gjøre sine drømmer til virkelighet..

Svar på nettstedet: 177 Gjennomfører trening: 2 Publikasjoner: 5

Det er ingen uoppløselige problemer, det er midlertidige vanskeligheter. Det er alltid en vei ut, vi finner den sammen.

Svar på nettstedet: 229 Gjennomfører trening: 8 Publikasjoner: 5

Jeg er flink til å analysere situasjonen, bidra til å avklare problemet og finne en vei ut av det. Min spesialisering: å jobbe med selvtillit og følsomhet for kritikk, bygge indre motstandskraft.

Svar på nettstedet: 20 Gjennomfører trening: 1 Publikasjoner: 0

Jeg er praktiserende psykolog, jeg jobber i tråd med gestaltterapi. Jeg liker å hjelpe folk til å forstå og finne løsninger fra en vanskelig situasjon. Jeg er glad i klientens livssituasjoner.

Svar på stedet: 8 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 0

Rådgivning og psykoterapi. Gestaltterapeut, familiepsykolog. Hjelp i familiesaker og vanskelige følelsesmessige tilstander

Svar på nettstedet: 422 Gjennomfører trening: 3 Publikasjoner: 0

Erfaring som psykolog i 17 år. Jeg jobber for resultatet. Jeg prøver å ikke gi unødvendige løfter og gi illusjoner, men erfaring gjør det mulig å jobbe med forskjellige vanskeligste saker. Jeg lærer hele tiden.

Svar på nettstedet: 14 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 0

Hvis du synes det er vanskelig å takle noe i livet ditt, er det naturlig og normalt å søke hjelp. Kom og snakk om vanskene dine!

Svar på nettstedet: 184 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 37

Gestaltterapeut (akkreditert av Moskva Gestalt Institute), systemisk familieterapeut, spesialist i psykosomatikk.

Svar på nettstedet: 206 Gjennomfører trening: 7 Publikasjoner: 11

Ikke-medisinsk psykoterapeut, psykolog-sexolog, klinisk psykolog, traumeterapeut.

Svar på nettstedet: 42 Gjennomfører trening: 1 Publikasjoner: 1

Akkreditert kognitiv atferdsterapeut, medlem av Moskva-foreningen for kognitiv-atferdsterapeuter.

Svar på nettstedet: 77 Gjennomfører trening: 5 Publikasjoner: 25

Praktiserende psykolog-psykoterapeut, forfatter og programleder for 6 treningsseminarer. Jeg gjennomfører konsultasjoner med kunder fra Russland, Canada, USA, Sveits, etc.

Svar på nettstedet: 2958 Gjennomfører trening: 7 Publikasjoner: 48

Jeg er en psykolog med spesialisert grunnutdanning og tilleggsutdanning innen gestaltterapi. Jeg har konsultert siden 2008, inkludert via skype.

Svar på nettstedet: 39 Gjennomfører trening: 0 Publikasjoner: 22

Psykologer i Veliky Novgorod

© 2020 LLC "InfoService Group" OGRN 1127847488944

Registrert av den føderale tjenesten for tilsyn i området kommunikasjon, informasjonsteknologi og massemedier (Roskomnadzor). Certificate El No. FS77-76713 datert 02.09.2019. Grunnlegger - InfoService Group LLC. Sjefredaktør - A. J. Jeknich. Redaksjonskontor adresse: 197198, St. Petersburg, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informasjonen gitt på nettstedet kan ikke brukes til å stille en diagnose, foreskrive behandling og erstatter ikke en legetime.

Psykoterapeut i veliky novgorod-anmeldelser


Gruppemedlemmer
Innlegg: 331
Påmelding: 4.8.2005
Fra: Veliky Novgorod
Bruker #: 9176
Takk sa: 0


Gruppemedlemmer
Meldinger: 26152
Påmelding: 27.8.2006
Bruker #: 20868
Takk sa: 3676


Gruppemedlemmer
Innlegg: 331
Påmelding: 4.8.2005
Fra: Veliky Novgorod
Bruker #: 9176
Takk sa: 0


Gruppemedlemmer
Innlegg: 2127
Påmelding: 7.1.2008
Fra: Moskva
Bruker #: 37279
Takk sa: 39


Gruppemedlemmer
Meldinger: 26152
Påmelding: 27.8.2006
Bruker #: 20868
Takk sa: 3676


Gruppemedlemmer
Innlegg: 1370
Påmelding: 16.4.2006
Bruker #: 16735
Takk sa: 0

Psykologer av Veliky Novgorod

► En psykologlærer er en spesialist som gir psykologisk rådgivning i spørsmål som personlig utvikling, karriereveiledning, familieforhold, forhold mellom ektefeller, restitusjon fra depresjon og andre. Han vil hjelpe deg med å forstå dagens problemstilling og finne den rette veien ut av den. I tillegg inkluderer aktivitetene til en psykologveileder å hjelpe studenter ved psykologiske universiteter med kursprogrammet og svare på spørsmål..

Meld deg på en konsultasjon med den valgte spesialisten for å motta kvalifisert psykologisk hjelp.

  • Psykologi 900 ₽ / 60 min.
  • Kunstterapi 900 ₽ / 60 min.
  • Utviklingspsykologi 900 ₽ / 60 min.
Alle priser (12)
  • lærer i: Veliky Novgorod
  • gjennomfører fjernundervisning (via Skype)

En utmerket spesialist. Jeg la alt på hyllene. Anbefale

Psykolog i Veliky Novgorod

Psykologer i Veliky Novgorod: avtale, adresser og telefonnummer til klinikker, vurdering, anmeldelser.

- Konsultasjon av en god psykolog, diagnose og behandling.

En psykolog er en spesialist som studerer manifestasjoner, metoder og former for organisering av mentale fenomener hos en person innen forskjellige felt av menneskelig aktivitet for å løse vitenskapelig forskning og anvendte problemer, samt gi psykologisk hjelp, støtte og støtte. Hans ansvar inkluderer: å føre terapeutiske samtaler med både individer og grupper av mennesker; utarbeide tester for å vurdere de mentale egenskapene til en person; gjennomføre trening som er rettet mot å utvikle visse ferdigheter eller bekjempe komplekser; gi råd til ledere om arbeidsledelse.

Psykologi er vitenskapen om en persons indre verden, egenskapene og lovene til mentale prosesser. Vitenskapelig psykologi har lite å gjøre med populære bøker og tester fra blanke magasiner. Det er basert på grunnleggende kunnskap om menneskets anatomi og fysiologi, så vel som nervesystemets arbeid. Gjennomsnittsprisen for psykologtjenester er fra 1300 rubler.

Veliky Novgorod er en by nordvest i Russland. Det administrative sentrum av Novgorod-regionen og Novgorodsky-distriktet, som ikke er inkludert, har status som en by av regional betydning og danner det urbane distriktet Veliky Novgorod med det eneste oppgjøret i sin sammensetning. Befolkning 222 868 personer, telefonnummer +7 8162, postnummer 173xxx.

Psykolog i Veliky Novgorod

En psykolog er en spesialist som arbeider med psykodiagnostikk og psykokorrektur av tilstander hos pasienter. Legen vurderer også tankenes art, modningen av nervesystemet hos et barn for innleggelse i barnehage eller skole. Psykologen er i stand til å vurdere egenskapene til en persons personlighet: hans temperament, psykologiske stabilitet, etc. Innenfor besøksrammen kan det hende at psykologen ikke stiller spørsmål i det hele tatt til pasienten, og observerer sin tale, oppførsel, humør osv..

Men det er en rekke standardspørsmål som psykologen vanligvis stiller i resepsjonen:

hva bekymrer pasienten mest;

hvilken sensasjon som er forårsaket av denne eller den hendelsen;

da en person gråt for siste gang, falt han i hysterikk;

om en person lett kan bli sint på situasjoner / mennesker / ord / handlinger;

holdning til et bestemt problem og fenomen;

selvbiografiske spørsmål (hvem er foreldrene, trekk ved utvikling i barndommen, ungdom);

hva en person er glad i, hva som er nødvendig for en god hvile.

Basert på svarene på disse spørsmålene, blir et psykologisk portrett av en person sammenstilt, styrker og svakheter ved hans karakter indisert.

Hvordan finne riktig psykolog?

Ta hensyn til tilbakemeldingene fra pasienter som allerede har klart å søke hjelp. Den kvalifiserte spesialisten har mange års arbeidserfaring, høyere utdanning i retning av "Social Pedagogy and Psychology". En pålitelig ekspert gjennomfører konsultasjoner og mottakelser i et komfortabelt miljø, ro, på en positiv måte.

  • Primærpsykologavtale - gjennomsnittspris 1000 rubler.

Konsultasjon med en psykoterapeut i Veliky Novgorod i sentrum "Private Medic 24"

Konsultasjon med en psykoterapeut gir uvurderlig hjelp i kampen mot alkohol, tobakk eller narkotikamisbruk. Det er spesielt viktig i de første stadiene av behandlingen. Enhver type avhengighet er først og fremst et psykologisk problem. Ofte ser folk ikke eller erkjenner de alvorlige problemene sine. Inntil et visst tidspunkt merker ikke pårørende endringer i atferd. Et annet alvorlig problem er mangelen på seriøs motivasjon for behandling. I slike tilfeller er det nødvendig med konsultasjon med en psykoterapeut..

Ved å henvende deg til spesialistene våre for å få hjelp, vil du motta:

  • Hurtig utsjekking på 1 minutt
    eller på det tidspunktet du har angitt
  • Ringer lege hjemme i byen
    og regionen
  • Jevn forstyrrelse av overstadig overvåking av pasienten gjennom hele prosedyren
  • Rask lettelse av bakrus syndrom
    om en time
  • Morgen uten tilbaketrekning, fravær
    tyngde i hodet, skjelving i hånden og angst
  • Medisinsk kvalitet i kvalitet
    fra nyutdannede
  • Poliklinisk behandling i en privat narkologisk klinikk
    sykehus
  • Medisiner i 2-3 dager, avhengig av tilstand og brukstid (etter legens skjønn)
  • Fullstendig rensing av kroppen fra
    narkotika, alkohol og giftige stoffer
  • Betydelig forbedring av tilstanden
    innen 30 minutter etter at prosedyren startet
  • Gratis konsultasjon
    fra en narkolog på telefon
  • Moderne effektiv
    sertifiserte medisiner
  • Koding fra alkoholisme og rusavhengighet
    de mest avanserte metodene
  • Mottak av en narkolog med utvikling
    individuelt behandlingsprogram

Anonym psykoterapeut i Veliky Novgorod: kvalitetspleie for pasienter

Under individuelle økter jobber legen med personens ubevisste holdninger. De spiller en nøkkelrolle i evnen til å sette seg visse mål og oppnå dem, for å danne sunne mellommenneskelige forhold. Nedbrytninger under behandlingen er ofte et resultat av dypt holdte nag, frykt for barn og lav selvtillit. Spesialistene fra Chastny Medik 24-klinikken har betydelig erfaring med å håndtere slike problemer og bruker bare velprøvde effektive metoder, inkludert copyright.

Hvordan avhengighet påvirker forskjellige livsområder

På fysiologisk nivå er dette en sterk avgiftning, en tilbaketrekningstilstand eller alvorlig alkoholholdig bakrus. Dette problemet blir håndtert vellykket av narkologer.

Alkohol og narkotiske stoffer forårsaker enorm skade på den psykologiske helsen til en person. Dette er en ukontrollerbar sug etter alkohol og narkotika. Ingen negative helsemessige konsekvenser kan takle denne avhengigheten. Som et resultat blir konstante sammenbrudd observert. Bare psykoterapeuter eller psykiatere kan håndtere disse problemene. Sosiale bånd blir også gradvis ødelagt: familier blir ødelagt, problemer begynner på jobb, folk blir fast i gjeld og lån..

For å få en dose medikamenter eller alkohol, begår rusavhengige ofte forbrytelser, begynner å manipulere sine kjære, trykke på medlidenhet, prøve å lokke penger ut av triks eller bedrag. Pasienten vil reparere de ødelagte forbindelsene på egen hånd. Oppgaven under konsultasjonen med en psykoterapeut er å vise personen omfanget av problemet, presse ham til å ta avgjørende tiltak og tilby konstruktive måter ut av en vanskelig situasjon.

Også avhengighet påvirker den menneskets åndelige tilstand negativt. Han mister moralske retningslinjer, interesse for livet, han har ingen mål. Det er viktig å takle apati og depresjon i tide, som ofte fører til selvmord..

Rollen til psykoterapeutkonsultasjon i behandlingen

I løpet av individuelle økter må legen:

  1. Identifiser årsakene til avhengighet (på konsultasjonen bestemmer psykoterapeuten dette først og fremst). Det kan være dyp misnøye med livet ditt (mislykkede forhold, problemer med selvrealisering, livstragedier, manifestasjon av infantilisme og så videre).
  2. Fjern alkohol og narkotika cravings.
  3. Å dypt arbeide med en person sin barndoms frykt, komplekser, traumer som har gått over i voksen alder og forhindrer ham fra å gjøre det fullt og harmonisk.
  4. Hjelp en person til å tilpasse seg i samfunnet, gjenopprette kommunikasjonsevner, etablere familieforhold, integrere seg i et nytt miljø, finne en jobb.
  5. Gi god motivasjon for videre egenutvikling.

Grunnleggende metoder for psykoterapi

Kroppsorientert psykoterapi

Det er en måte å håndtere forskjellige psykologiske problemer gjennom kroppskontakt på. Inkluderer et sett med forskjellige aktiviteter som lar deg forstå kroppen din bedre og fange forholdet mellom menneskelige handlinger og følelser.

Etter å ha fullført dette kurset, blir pasientene mer selvsikre, motstandsdyktige mot forskjellige belastninger, blir mer åpne og rolige. Denne terapien inkluderer auto-trening, meditasjon, avslapning, effektiv pustepraksis, arbeid med musikk, stemme, bli kvitt muskelklemmer, danseterapi, massasje.

Psykoterapeutisk hjelp

Legen gjennomfører intervjuer i form av intervjuer. De hjelper til med å identifisere årsakene til bruk av alkohol og narkotika, "falske" holdninger som forverrer avhengighet. Ofte under konsultasjonen reiser terapeuten spørsmål om familieforhold.

Kunstterapi

En person uttrykker sine tanker, frykt, bekymringer gjennom forskjellige visuelle bilder. Hensikten med metoden er å appellere til den sunne delen av personligheten. Det som er vanskelig å uttrykke muntlig, kan for eksempel gjøres gjennom tegninger. Følelser, følelser, opplevelser av en person blir avslørt gradvis, uten å traumatisere ham.

Dette gjør det lettere å forstå dem og danne en adekvat holdning til dem. Hver konsultasjon med en psykoterapeut er rettet mot å øke den rusavhengiges selvtillit, maksimere kreativiteten, lære å forstå din indre verden.

Suggererende terapi

Under konsultasjonen bruker terapeuten de mest effektive metodene for overtalelse og forslag. Alle av dem er rettet mot å opprette et forbud mot videre bruk av alkohol og narkotika. Frykt for de alvorlige konsekvensene som vil oppstå hvis dette forbudet blir forsømt, er med på å konsolidere dette forbudet..

Kognitiv atferdsterapi

Å konsultere en psykoterapeut hjelper til med å endre eksisterende stereotyper om atferd, emosjonelle reaksjoner og livsverdier i sinnet. I stedet dannes en ny oppfatning av verden, som er basert på en fullstendig adekvat virkelighetsoppfatning. Pasienten, takket være konsultasjon av en psykoterapeut, lærer gradvis å tenke rasjonelt og virkelig oppfatte seg selv og sine handlinger.

Gestaltterapi

Den er rettet mot å oppleve de vanskeligste situasjonene som er vanskeligst for en person å gi slipp og tilgi. Dette kan være skjulte frykt, klager mot foreldre, traumer som skyldes mislykkede kjærlighetsforhold. Under konsultasjonen fungerer terapeuten som en foreldrefigur.

Denne typen terapi utføres i nært forhold til den rusavhengiges familie. Pårørende skal bygge en tydelig og riktig oppførselslinje som ikke provoserer den rusavhengige til et nytt sammenbrudd. Denne teknikken gjør det mulig å håndtere negative følelser, bryte eventuelle kontakter med dysfunksjonelle selskaper, løse konfliktsituasjoner med en kjær..

Gruppeterapi

Det er viktig for en person å forstå at problemet hans ikke er isolert, og at han ikke er alene i kampen mot det. Positive eksempler på andre vil være en kraftig motivasjon for å oppnå resultater..

Den rusavhengige ser på seg selv "utenfra", overvinner "tetthet" lettere, tar kontakt med andre mennesker, og får uvurderlig erfaring fra kommunikasjon. Med gruppeterapi vil det også være lettere for en spesialist å stoppe ethvert forsøk fra pasienter med å finne en unnskyldning for deres avhengighet..

Fordelene med vår klinikk

Resultatet av en psykoterapeutkonsultasjon er at en person radikalt endrer sin holdning ikke bare til seg selv, men også til sitt problem. Han benekter henne ikke lenger, men gjør alt for å endre livet sitt til det bedre. Restitusjon får en spesiell mening og blir et viktig mål i livet, som tilrettelegges av riktig motivasjon. Etter hvert forsvinner den patologiske sugen etter alkohol og narkotika fullstendig, en person er klar til å bygge livet sitt på nytt, for å etablere sunne forhold i familien.

Årsaker til at du bør søke råd fra en psykoterapeut i vårt senter:

  1. Betydelig praktisk erfaring fra leger. Våre psykoterapeuter bruker de mest effektive og moderne teknikkene, og gir hjelp selv i de vanskeligste situasjonene.
  2. Bare positive anmeldelser om legenes arbeid. Klinikken topper vurderingen til regionens rehabiliteringssentre. Vårt senter er valgt fordi den gjennomsnittlige prosentandelen av utvinningen er den høyeste.
  3. Presserende hjemmebesøk av en spesialist 24/7.
  4. Isolasjon fra uønskede omgivelser. Behandlingen foregår på et sykehus, hvor det ikke er tilgang til mange avhengige "venner". Dermed reduseres risikoen for gjentatte forstyrrelser og avbrudd i behandlingen til null..
  5. En avtale for en psykoterapeutkonsultasjon gjennomføres når som helst.
  6. Utmerkede levekår. Vi tilbyr rene, komfortable rom. Pasienter får et balansert kosthold (om nødvendig gis et terapeutisk kosthold).
  7. Alle tjenester leveres strengt anonymt. Våre spesialister har et upåklagelig rykte og holder seg til medisinsk etikk.
  8. Legene er fullt ansvarlige for pasientens tilstand og resultatene av behandlingen.

Ved å kontakte Chastny Medik 24-klinikken, vil du motta tjenester av høy kvalitet til rimelige priser. Mer informasjon om betingelsene for behandling kan fås fra lederne ved å kontakte dem på de angitte telefonnumrene. De vil også kunngjøre kostnadene ved å konsultere en psykoterapeut. Du kan avtale en avtale ved å ringe det avgiftsfrie nummeret, som er angitt på hovedsiden på nettstedet. Ta et selvsikkert skritt mot ditt nye, sunne og lykkelige liv.

Du kan synes det er nyttig

Legepsykoterapeut

Mottak og konsultasjon av en psykoterapeut i Veliky Novgorod - et utvalg av forslag og adresser til legesentre og sykehus. For å avklare arbeidsplanen for leger, finne ut kostnadene for tjenester, avtale en avtale med en betalt avtale med en psykoterapeut, kan du ringe de angitte numrene

Fortell meg at du fant ut nummeret på nettstedet tovaryplus.ru

Fortell meg at du fant ut nummeret på nettstedet tovaryplus.ru

Medisinske tjenester, medikamentell behandling.

Fortell meg at du fant ut nummeret på nettstedet tovaryplus.ru

I overskriften "Legepsykoterapeut" i Veliky Novgorod funnet 6 tilbud i 3 firmaer.

For detaljert informasjon om forslagene i overskriften "Legepsykoterapeut", gjeldende priser, bestillingsinformasjon, vennligst ta kontakt med selskapene som tilbyr tjenesten du er interessert i.

Denne nettressursen tovaryplus.ru bruker informasjonskapsler, inkludert innsamling av informasjon om brukere for å forbedre driften av nettstedet, personalisere tjenester og brukernes bekvemmelighet. Behandlingen av informasjon om brukere utføres i samsvar med retningslinjene for behandling og beskyttelse av personopplysninger. Hvis du ikke vil bruke informasjonskapsler, må du endre nettleserinnstillingene.

  • kjøpere
  • Rabatter og kampanjer
  • Adresser til firmaer og organisasjoner
  • Katalog
  • Tjenestekatalog
  • Utstyr
  • annonsører
  • Annonsering på tovaryplus.ru
  • Annonsepublikasjoner
  • Personlig konto for selskapet
  • Hva er nytt?
  • Spørsmål og svar
  • om prosjektet
  • Om TovaryPlus.ru
  • Nettstatistikk
  • Nettstedskart
  • juridisk informasjon
  • Avtale om bruk av nettsteder
  • Samtykke til behandling av personopplysninger
  • Retningslinjer for behandling av personopplysninger

Vil du vite om rabatter og tombolaer for varer og tjenester fra selskaper?

Bli med på sosiale medier.

Regionkontor: SERVICE 08

Adresse: Veliky Novgorod, Bazovy lane, 13 (rom 15)

Telefon: +7 (8162) 73-91-91

Arbeidstid: fra 8.30 til 17.00, fridager: lørdag, søndag

E-post: [email protected]