Bruksområde og anmeldelser: hellebore vann fra alkoholisme

Det de pårørende til alkoholikeren ikke bruker for å vende ham bort fra å drikke. Noen mennesker tror fortsatt på folkelegender at vann i helbore hjelper mot alkoholisme. Tidligere brukte de dette middelet for å oppnå dette målet. Er det sånn? Du vil forstå mer etter å ha studert analysematerialet vårt, som er rett nedenfor. I tillegg er det for andre bekvemmeligheter andre tematiske lenker fra narcofree.ru:

  1. Dosering og kontraindikasjoner av urter mot drukkenskap og alkoholisme - her, hva er de enkle folkeoppskriftene, les anmeldelser til materialet;
  2. Det er lettere å forstå hvordan metoder for aversjon mot alkohol fungerer - her analyserer medisinsk og folkemessige midler for effektivitet;
  3. Hva du skal gjøre med en alkoholiker hvis han ikke samtykker i å bli behandlet - instruksjoner om hvordan du får en person til å slutte å drikke.

Hvis du studerer anmeldelser av mennesker om emnet effektiv behandling for alkoholavhengighet med folkemessige midler, vil du finne mye. For eksempel er det de som setter bruken av helleborevann i slike tilfeller nesten i høysetet. Selv om eksperimenter innrømmer at det ikke er så enkelt her. Og sikkerhet og bestemmelse av en sikker dose er spesielt vanskelig, men ikke bare.

Selv om de i vårt folk i mange århundrer har prøvd å utrydde og beseire drukkenskap. Og for dette formålet har tusenvis av metoder blitt prøvd. Hundrevis av urter og andre naturlige stoffer er prøvd.

Men en universell effektiv, og viktigst, sikker behandling for alkoholikere har ikke blitt funnet. Ja, noen av dem kan vise tilstrekkelig ytelse. I tillegg er det til og med slike folkeoppskrifter på urter (marionett, ram-ram, etc.), som fortsatt brukes aktivt. Som en av disse metodene kan du for eksempel kalle utviklingen av aversjon mot alkohol gjennom helleborevann.

Chemerichnaya vann, hva er det?

Chemerichnaya vann er en alkoholisert tinktur av dukkeplanten (eller Chemeritsa Lobel). Puppeteer selv er en flerårig urt som vokser mer enn en meter i høyden. Chemeritsa i folkeoppskrifter brukes ikke bare for alkoholisme. Denne planten har uttalte antiparasittiske og antimykotiske egenskaper..

Noe smertestillende effekt merkes, som imidlertid sterkt avhenger av doseringen. Påføring av Chemeritsa krever spesiell forsiktighet. Først av alt, fordi planten er veldig giftig. Det meste av helleboregiften er konsentrert i roten.

Til tross for de uttalte giftige egenskapene, anses helleborevann som en medisinsk skjær. Spesielt alarmerende er det faktum at det som medisin uten resept fra lege kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Hellebore-skjær for medisinske formål brukes hovedsakelig mot parasitter (flått, lopper, lus) hos dyr, samt hodelus hos mennesker.

Sammensetningen av helleborevann er enkel: det er en blanding av 50-50% konsentrert alkoholisk tinktur av helleborerøtter med renset vann. Det vil si for å få 100 ml av det såkalte dukkevannet, er det nødvendig med like deler. Det er nødvendig å ta 50 ml alkohol skjær fra puppeteerens røtter og fortynne dem med en mengde rent vann - 50 ml.

Dukkevann som et middel mot alkoholisme

Til nå feirer de saken når hellebore-vann, som et middel mot alkoholisme, brukes av noen mennesker. Vær oppmerksom på at for øyeblikket ikke brukes hellebore vann i tradisjonell medisin for alkoholisme. Umiddelbart bemerker vi at narkologer av flere årsaker kategorisk er imot behandlingen av alkoholikere med dette folkemidlet..

Hvorfor er Puppeteer eller Chemeritsa fortsatt gitt til pasienter med alkoholavhengighet? Dette kan delvis forklares med banal uvitenhet. Ikke alle forstår konsekvensene av behandling for alkoholisme med vann i borehull.

I tillegg skal man ikke glemme ønsket om å utføre behandlingen i det skjulte. Og samtidig, og finn et billig, men effektivt verktøy. I familien til en alkoholiker er det selvfølgelig situasjoner der mødre eller koner blir presset til det ytterste. De kan komme i en tilstand av intens fortvilelse og ser rett og slett ikke noen vei ut. Og her er de i alvorlig fare..

I stedet for å vise alkoholisten til legen, eller i det minste konsultere en lege om behandling av alkoholisme med folkemessige midler, går de til trikset.

Det vil si at de prøver å hjelpe sin kjære på råd fra Internett eller noen ukvalifiserte vanlige mennesker. For å kvitte seg med konstant binges og drukkenskap, for å stoppe alkoholavhengighet, foretrekker de å henvende seg til helleborevann, og ikke forstå hva konsekvensene kan være..

Reaksjon etter å ha spist helleboring

Hvis du umerkelig legger den til alkohol for pasienten, vil det være en kraftig effekt - kroppens tilstand fra en kombinasjon av alkohol og vann i borehullet vil bli dårligere. Symptomene er som følger:

  • Alvorlig kvalme, muligens oppkast;
  • Alvorlig hjertesvikt;
  • Økt blodtrykk;
  • Problemer med mage-tarmkanalen (smerter, kramper, løs avføring);
  • Skjelving og til og med kramper;
  • Og hvis doseringen av helleborevann er stor, er døden som følge av giftig skade på kroppen mulig..

Når et medikament i hemmelighet tilsettes mat og drikke, har en alkoholiker selvfølgelig helt andre mål. Det er bare nødvendig at en person som drikker til tross for alt ikke lenger kunne gjøre dette. Slik at han ikke kunne gjøre dette og få glede av alkohol.

Så, før eller senere, vil han forstå at alkohol er årsaken til hans dårlige helse og grunnen til forverring av alle sykdommer, problemer og problemer. Men helleborevann er slett ikke egnet til slike formål. Men dette er ganske objektive grunner, som legene vet, men ikke alle vanlige mennesker forstår hvor farlig bruken av dukketeaterens alkoholiske infusjon er:

  1. Hellebore på alkohol er et kraftig giftstoff, som ikke bare parasitter dør fra. Tross alt, når du svelges, kan du dødelig forgifte.
  2. Når du tilfører hellebore-vann til alkohol, er sannsynligheten for en overdose med dødelige konsekvenser veldig høy..

Er det en sikker dosering av helleborevann fra alkoholisme??

Det er viktig å vite: Chemerichnaya vann er alltid en enorm risiko for en alkoholiker! Doseringen av helleborevann mot alkoholisme er veldig vanskelig å overholde..

Det er en rekke faktorer involvert. Så en frivillig syk alkoholisert rusmisbruker vil ikke konsumere vann i borehullet. Tenk selv, hvorfor ville han forgifte seg selv og ikke drikke? Og å legge til i det skjulte, i prinsippet, ikke kan doseres, det er ikke kjent hvor mye han vil drikke "medisin" og alkohol, uten å vite noe om det.

I tillegg, når forskrivning av dette eller det medikamentet for behandling av alkoholisme, tar legen alltid hensyn til kontraindikasjonene til slik medikamentell terapi. I folkebehandlingen av alkoholavhengighet ved hjelp av vann i borehull er det ingen som vurderer risikoen og kontraindikasjonene. Om bare fordi det krever en viss medisinsk kvalifikasjon.

Omtaler og konklusjoner om hellebore tinktur

Vi gjør oppmerksom på at det uansett hvor som helst vurderinger du har fått vite om effektiviteten av slik behandling - vannkjøpt vann på apotek er forbudt å bruke til behandling av alkoholisme! Dette er ikke vann, men en gift på alkohol for å ødelegge parasitter. Ikke en eneste lege på det nåværende tidspunkt vil gi klarsignal for en slik alternativ behandling. Dette er berettiget. Det er tross alt en dødelig risiko.

Tenk deg et øyeblikk, folk bruker alle slags gift, for eksempel drikker de teknisk alkohol og så videre. Noen mennesker snakker om dette på en veldig positiv måte. Ja, de er forgiftet, men den raske effekten er viktigere for dem. Hvorfor skal de være som dem, gode mål rettferdiggjør ikke alt.

Hvorfor bruke utdaterte farlige verktøy når det er like kraftige, men sikrere verktøy for å avsky og forhindre en person i å drikke. Konsulter legen din og finn ut hvilke moderne medisiner han kan tilby.

Prinsippene for behandling av drukkenskap med urter. Liste over urter for drukkenskap og alkoholisme.... Så bruk av denne folkemetoden lar deg forårsake motvilje mot alkohol.

Analyse: Tradisjonelle metoder for behandling av alkoholisme er populære. I rammen av Metoder for behandling av alkoholisme gis det anbefalinger.... Hvordan kurere alkoholisme, de beste måtene. Hva forårsaker oppkast hos en alkoholiker, og hvorfor?

Behandling av alkoholtrang på folkemunne i følge en urteoppskrift bør suppleres med rasjonelle økter. De prøver for eksempel å behandle alkoholisme i henhold til slike folkeoppskrifter og på så ukonvensjonelle måter.

Du kan dele det via sosiale nettverk:

Populær på emnet:

Urteterapi for drukkenskap...

Folkemiddel mot alkoholisme...

Video - alkoholisme behandling...

Vil moderne behandling hjelpe alkoholikere?...

Artikkel: Chemerichnaya vann fra alkoholisme: behandling eller uberettiget risiko? Oppdatert: 31.08.2014 admin Kommentarer: 16 kommentarer

Kommentarer 16

Khariton
22. des 2017 @ 10:10:20

Nettopp på grunn av at hellebore-vann fra alkoholisme er en myte, blir leger overfor en hard virkelighet. I et forsøk på billig, men effektivt å bekjempe alkoholavhengighet, forgifter pårørende til alkoholikere dem med giftige planter...

Hjelper det deg å slutte å drikke? Noen ganger hjelper det, fordi under den virkelige trusselen om død, til og med sugen på stoffet er dårligere. Ikke alltid sant! Og konsekvensene er veldig alvorlige, slik at sykehuset kanskje ikke pumper ut.

Hvorfor blindt bruke dukketekstur? Og til og med i det skjulte, når pasienten ikke ønsker å bli behandlet... Det er andre måter enn å forgifte ham i håp om å avvenne ham fra å drikke urter.

Leger kjenner mindre farlige og mer effektive midler. De er kategorisk imot slik utrygg hjelp. Omtaler av leger om bruk av marionett-tinktur i behandlingen av pasienter med alkoholavhengighet er negative.

Zakhar
19. jul 2017 @ 09:04:20

Dette er mye tidligere, et sted på 1800-tallet, ble hellebore-lobellen brukt til alkoholisme. Omtaler og så videre var det ikke de mest flatterende. På den tiden var det rett og slett ingen andre radikale innflytelsesmål for alkoholikere, bortsett fra giftige planter som ikke var forenlige med etylalkohol. Nå er det! Derfor er det nødvendig å bruke mer humane midler.

Michael
06. desember 2017 @ 09:31:32

Du kan bare behandle taket med fliser, og da ikke noen, men fra akkurat denne flisen. Og hellebore er på ingen måte en kur mot alkoholisme, det er et giftig middel mot utvendige parasitter som lus og lopper. Og det er nødvendig å påføre dukke-tinkturen nøyaktig slik, for å behandle hodelus.

Vitaly
11. desember 2017 @ 10:41:51

Med rette bemerket. Ikke bruk marionetten til alkoholisme. Omtaler på Internett kan ikke gjenspeile sannheten om hva som skjer i kroppen når denne giftige planten kommer inn.

For behandling av alkoholavhengighet er det medisiner med klare instruksjoner. Hvis du virkelig trenger å blokkere muligheten til å drikke, bør du oppsøke en narkolog. Han vil foreskrive piller, og risikoen vil være mye mindre..

Stas
23. nov 2016 @ 06:44:20

Jeg drakk lurt på en om morgenen, omtrent 20-30 gram alkoholisk skjær, jeg vet ikke helt sikkert at jeg drakk fra halsen, takk Gud det bare var 50 gram i flasken... etter en times tid eller mer spytt strømmet, kunne jeg ikke forstå grunnen i lang tid, jeg skal fortelle deg Å ærlig tømme fra hellebore er ikke vanlig oppkast, noe er i halsen eller spiserøret som om det forstyrrer pusten, kvalmen stopper ikke, skyll, ikke skyll den, det er veldig vondt å drikke vann... 2 timer jeg oppkast i alle positurer, søvnen gikk tapt, oppkast er borte, men i halsen klump og det er vondt å svelge, i mitt liv ble jeg forgiftet mange ganger med alkohol, narkotika, mat, det til og med hendt at det var fint å snappe det, men jeg hadde bestemt ikke forventet dette, jeg vil ikke gi råd til fienden. Det var vanskelig å puste og øynene var på pannen, men hvordan ville du burp og samtidig takle diaré? Vil du at ektemennene dine skal gjøre dette?))) Da jeg begynte å lese om kampen mot forgiftning, var jeg opprørt over at jeg ikke kunne få bukt med det hjemme, jeg leste at folk døde av en lavere dose... som generelt lar den gå uten resept) den fylte bør slås med en pinne, så gode reflekser forårsaker dette Ja. Trykket enten synker eller stiger, hjertet ser ut til å ha blitt enda roligere enn vanlig) men penis har til tider sunket, det vil si at trykket hopper i alle retninger... Jeg burpte og sa farvel til livet fordi jeg ikke hadde tenkt å ringe ambulanse og snakke med mine pårørende selv under påskudd av døden, tro meg Det er grunner, jeg vet ikke en gang hva som ville skjedd hvis jeg hadde kommet over en hel flaske... mer presist, jeg vet. Det å kaste i et skjelving, en tom mage kom fra spasmer, følelsen av at ingenting går.... nå av alt var det en svak kvalme og sår hals når jeg svelget, jeg tror at halsen var dekket med oppkast. Vel, i prinsippet klarte jeg å vaske det med vann... Jeg har ikke engang kull hjemme. Vel, faktisk drikker jeg ikke så ofte, men alltid nesten før forgiftning, men jeg husker ikke slik forgiftning... til tross for at jeg har alle mage-tarmkanalen og forgjengerne som ble stengt for lenge siden, måtte jeg ikke gjøre det som ble beskrevet i førstehjelp…. det er en haug medikamenter som du ikke en gang kan sette selv. Og konklusjonene mine var ikke å drikke, og jeg fikk også tid til å tenke på medisiner mens jeg burpet i to timer i en evighet, du kan til og med være takknemlig for den anledningen som jeg vil tenke over lenge. Jeg vil nå lage meg en tatovering CHEMERITSA slik at jeg ikke glemmer helt sikkert... selv om vertinnene alltid husker på pinnen, er dette en mer human måte.... men generelt ble jeg ikke drept av alt jeg tok før, og dette ugraset er ikke innenfor kraften (men hvis jeg hadde en full flaske, ville jeg ikke skrevet her. Slik forteller offeret selv at det er et poeng i dette, men når du sier farvel til livet på kanten, da det er ikke kult, i dag sverget jeg å ikke eksperimentere på kroppen lenger... men jeg gjorde det i mer enn 10 år og det var mye mer alkohol i sirup av hjul og pulver, så det er enda mer allsidig enn du trodde)))))

Delon
05. feb 2017 @ 22:59:20

Alt dette gjøres med tillatelse fra staten og med tilsyn fra myndighetene er det ikke nødvendig å selge tinkturer og alkoholholdige væsker, på en gang drakk de lotion fra føttens svette for at magen ikke skulle svette, da jeg jobbet i ambulansen var det en massiv forgiftning med helleborevann plutselig, med god helse og lett rus, det stoppet pust, dette er resultatet av regjeringens politikk om å øke prisene på vodka.

Håp
04. februar 2016 @ 18:27:45

Medisin kan ikke kurere en alkoholiker. Fjern heller alkoholavhengighet. Verken koding eller medikamenter kan lindre alkoholtrang.

Mannen min er alkoholiker med god erfaring. Bruken av tradisjonell medisinsk behandling er bortkastet penger. Ubrukelig yrke.

Som folket sier, slår de ut en kil ved en kil.

Vel, her er det forståelig, leger er mot tradisjonell medisin bare av at deres tjenester er mindre og mindre nødvendige. Men dette er penger.

Så du kan drepe med luke? Du må vel. Og det at alkoholikere dreper seg selv uten luke er som?
Ingenting, vodka tolereres, ugresset tolereres enda mer.

Evgeniya Prokhorova
04. februar 2016 @ 20:41:25

Nadezhda, hvorfor tror du at du har rett til å forfølge en kjær? Prøv deg selv med en dråpe helleborevann med et glass vodka... Effekten vil forbløffe deg til kjernen, med mindre du selvfølgelig ikke vet hva du vil gjøre ugyldig for din kjære alkoholiker..

Når det gjelder hva handelsmenn og naive mennesker skriver her. De dør av vann i borehull når de blandes med alkohol, og dette er et faktum. Da jeg var liten, brukte farens veterinær helleborevann i arbeidet med et husdyrbruk. Selvfølgelig forsto jeg ikke så mye da, men jeg husket en sak for alltid.

Min far tok meg med seg. Og han gikk selv for å løse forretningssaker, og for dette måtte han komme til flokken. Flokken i åkeren ble beitet av 2 gjetere. Så han ble frisk for å behandle en ku, og la hovedposen med medisiner. Så tilsynelatende ønsket gjeterne virkelig å drikke - de klatret opp i den og tok helleborevann. Det var nærmere lunsjtid, kort sagt, den ene hyrden ble hos flokken, og den andre bestemte seg for å dra hjem for en matbit og ba om fri - jeg vet ikke detaljene.

Så da min far endelig kom tilbake til vesken sin, skjønte han at noe var galt. Og snart dukket den ene hyrden opp. Han vridde seg i nærheten i kramper med skum i munnen. Og ved siden av lå en flaske helleborevann og vodka (tilsynelatende var hyrdene grådige, en flaske var ikke nok for dem). Faren innså at saken var alvorlig og begynte å gi førstehjelp. Og han sendte meg ikke på sykkel for å ringe ambulanse. Selv om jeg ikke var flink, taklet jeg denne oppgaven. Hyrden ble reddet... men en. Den som lå rundt flasken og flasken i kramper. Og den som dro - da vi fant ham at det var sent, nådde han ikke huset, han lå i en grøft i en forlis ved veien. Du vil ikke umiddelbart se, men legene i likhuset senere bekreftet at vann i borehull i kombinasjon med alkohol drept. Skrev det som det er, tro det eller ei.

Svetlana
16. mai 2016 @ 00:01:18

Og hvorfor tror en alkoholiker at det er mulig å forgifte livet til nære og kjære mennesker? Hvis han ble full, og ikke gir etter for noen form for avtale og ikke engang innrømmer for seg selv at han er alkoholiker, hva skal jeg da gjøre opp med? Når han ikke lar ham sove i to uker, gjør en bølle og skriker? Han er ikke et lite barn for å overtale ham. Han er en mann, familiens leder. Først blir han forgiftet med vodka, deretter flytter han til en alkohol av lavere kvalitet (vekter), og så spiser han piller av håndfuller.

Nina
13. februar 2018 @ 13:10:03

Jeg er helt enig med deg, Svetlana. De dreper hele familien sakte, og noen ganger umiddelbart: et hjerteinfarkt eller et hjerneslag i kona, han vil ikke bli beskyldt for noe, han drepte ikke fysisk, hun døde, kunne ikke tåle den daglige torturen, ydmykelsen som hun ikke fortjente.

Olya
03. januar 2016 @ 16:12:36

Så langt har ikke en eneste beruset omkommet av vann i borehullet. Ingen halera tar dem.

Faina
06. desember 2015 @ 11:52:39

Så lenge alternativ medisin ikke er sammenvevd med pseudopsykologiske beregninger og religiøs vinaigrette (blant folket - dolboslavia), har den rett til å eksistere innenfor rimelige grenser, gå hånd i hånd med offisiell medisin. Men dette er ekstremt sjelden. Ellers er det sekterisme og obskurantisme, som på mirakuløst vis faller på den utsløythet av det overveldende flertallet av befolkningen når det gjelder organiseringen av kroppen og medisinene generelt.

Victor
25 jan 2016 @ 17:20:05

Uvitende om å skrive anmeldelser. Du må ha minst noe informasjon om dukketøren. Har solgt urter i over 20 år, inkludert dukketøren. Jeg husker ikke et eneste tilfelle av noen som følte seg dårlige eller som kastet sandalene tilbake. Nesten alle har en positiv effekt, fraråder alle på en annen måte. Jeg selger tørre røtter, det er omtrent 200 typer medisinske urter og deres frøplanter for planting i Hviterussland. + 375295631446 + 375445831446.

Yura
15. jul 2015 @ 15:36:15

Jeg er helt sikker på at det ikke er noen sikker dose helleborevann for en alkoholiker. Hvis du nøye studerer instruksjonene for flasken fra apoteket, kan du lese at inntak er strengt forbudt. På bakgrunn av marionetten tilberedes et vannavkok etter folkeoppskrifter for behandling av alkoholavhengighet, men dette er overhode ikke det som selges på apotek - kombinasjonen med alkohol er en dødelig gift. Kjøp bedre dråper Kolme - effektiviteten og sikkerheten er mye høyere.

rosen
29. mai 2015 @ 17:16:29

Til tross for at sammensetningen av helleborevann er veldig enkel, er det snarere en meget giftig alkoholisk tinktur enn en vandig buljong. For alkoholikere kan testen med en slik hellebor være mye vanskeligere enn tabletter å tetura, og enda mer for dråpene til Kolme. Jeg vil ikke råde noen til å gjøre slike eksperimenter med sine pårørende, spesielt i det skjulte..

Uvitende
02. januar 2015 @ 22:44:13

I gamle tider brukte healere og andre healere av tradisjonell medisin hellebore-vann fra alkoholisme for å avverge drukker fra flasken. Dette ble gjort selv i de tilfellene når en beruset person ikke ønsket å innrømme problemet og ikke søkte behandling. Da spurte kona, som regel, om en oppskrift eller tok ferdig ferdig helleborevann, som var laget av røttene eller store rhizomene til dukketårets gress, og insisterte dem på alkohol. Drunken tok villig alkoholisk skjær, fordi han var i mørket, noe som dømte seg til alvorlig pine, fordi hvis doseringen var litt feil, var slutten vanskelig.

I dag anerkjennes overalt denne metoden som ikke human, fordi det er mindre giftige og mer effektive medisiner, for eksempel til og med tabletter til tetura, og de er bedre.

Behandling av alkoholisme med helleborevann

Alkoholisme er en virkelig ulykke, og ikke bare for de kjære til den drikkende personen, men også for seg selv. Alkoholavhengighet er en uhelbredelig sykdom. Det er grunnen til at det er mange måter å bli kvitt denne lidelsen, inkludert koding, urtebehandling, psykoterapi.

Den rimeligste metoden er urtebehandling. I følge mange vanlige mennesker er dette den tryggeste og billigste måten. Blant massen av planter som kan kurere alkoholisme, skiller hellebore seg ut.

Hellebore i naturen

Chemeritsa er en flerårig giftig urt relatert til dette. Lileiny. De fantastiske egenskapene til denne planten var kjent for gamle healere. Navnet på urten, oversatt fra latin, betyr "soothser" eller "trollkvinne". Interessant nok er planten i stand til å blomstre bare i en alder av 16 år. Den blomstrer i juni-juli; mot slutten av sommeren modner esker med frø i stedet for blomster. For fremstilling av tinkturer brukes jordstokken av planten, hvis lukt ligner en hvitløksaroma.

I naturen er det flere typer planter, hvorfra det er mulig å tilberede medisinske tinkturer, salver, avkok, som har de samme egenskapene.

Folket kaller anlegget:

Chemeritsa har sjeldne, sterke egenskaper. Hun er i stand til å begeistre nervesystemet og deprimere det. I tillegg brukes det som et smertestillende, antiparasittisk og soppdrepende middel i behandlingen av både mennesker og dyr. Fantastiske komponenter av planten gjør det mulig å bruke den som et middel mot alkoholisme.

Chemeritsa - et middel mot alkoholisme

I folkemedisinen antas det at hellebore-tinkturer er de mest effektive virkemidlene for alkoholisme. Herbalists er avhengige av oppkastets egenskaper til planten for å behandle avhengighet. For medisinske formål tilberedes et avkok fra roten av planten..

Urtemedisinere legger merke til at når du tilbereder et medikament fra en helleborerot, bør du kjenne til funksjonene i dets forberedelse og bruksmetoder.

Kok helleborevann

  • For å tilberede stoffet, trenger du en teskje tørkede knuste helleborerøtter og en fjerdedel av et glass kokende vann. Vegetabilske komponenter helles med kokende vann og insisterte i omtrent en time.
  • Etter at tiden har gått, blir infusjonen filtrert.
  • Litt kokt vann tilsettes beholderen med infusjonen for å oppnå det første volumet av væske - ca. 50 g.
  • Buljongen blir avkjølt og plassert på et mørkt, kjølig sted..

applikasjon

  • Chemerichnaya vann for alkoholisme blir gitt til drinkeren i den tiden han drikker alkoholholdige drikker.
  • Infusjonen kan brukes uten samtykke fra pasienten..
  • Startdosering - 2 dråper.
  • Infusjonen blandes i eventuelle brus eller flytende mat. Gradvis økes doseringen, under hensyntagen til effektiviteten av applikasjonen, men ikke glem at planten er giftig. Maksimal tillatt dosering er 10 dråper.
  • Før du bruker personen som helleborevann er beregnet på, er det nødvendig å mate.
  • Når du bruker et legemiddel, bør pasienten overvåkes. I tilfelle komplikasjoner, bør du dra til sykehuset, mens det anbefales å inspirere pasienten til at årsaken til tilstanden hans ligger i bruken av alkohol.
  • Chemerichnaya vann for alkoholisme brukes bare til behandling i tilfeller der alkoholisten ikke kjenner igjen problemet sitt og ikke ønsker å bli behandlet.
  • I tilfelle en alkoholiker for tiden avholder seg fra å drikke alkoholholdige drikker, brukes ikke helleborevann for å utvikle den riktige emetisk-lakserende effekten..
  • Behandling av alkoholisme med hellebore-vann er basert på dannelsen av en stabil aversjon og likegyldighet til alkoholholdige drikker. Drikkeren er rett og slett syk av synet og lukten av alkohol. Omtaler av tidligere alkoholikere, hvis behandling ble utført ved hjelp av vann i borehullet, indikerer ubehag i behandlingsperioden.

Chemerichna apotekvann

Instruksjonen som følger med dette verktøyet informerer om at helleborevann bare kan brukes til ekstern bruk. Svelging av dette stoffet truer med alvorlig forgiftning. Imidlertid er det denne evnen til stoffet som brukes i behandlingen av avhengighet..

Chemerichnaya vann, som forårsaker alvorlig rus, "inspirerer" alkoholikeren til at årsaken til hans dårlige helse ligger i bruken av alkohol. Denne behandlingen er basert på inkompatibilitet av helleborevann med alkohol. Ved å drikke helleborevann tilsatt te eller annen alkoholfri drikk, vil alkoholikeren ikke føle smaken endres. Effekten av stoffet oppstår ikke umiddelbart, men når en person drikker alkohol. Han viser symptomer på alvorlig forgiftning..

Det er også verdt å bruke denne metoden med stor forsiktighet, starter med en dråpe per dag, gradvis øke dosen til 10 dråper..

Konsekvenser av bruk av helleborevann

Det er ikke vanskelig å tilberede og bruke hellebore-infusjon for alkoholisme, men det er ganske farlig. På grunn av det faktum at hellebore er giftig, er det ikke lett å finne en trygg og samtidig effektiv dose. I tillegg avhenger kompleksiteten av slik behandling av de individuelle egenskapene til organismen. Medisindosen velges individuelt avhengig av drikkers helse.

Det må huskes at å overskride en dose på 10 dråper i løpet av dagen kan føre til alvorlig forgiftning og til og med død..

I tilfeller av overdose, bør du umiddelbart kontakte et medisinsk anlegg.

  • Diaré
  • Fall i blodtrykket
  • Kontinuerlig oppkast
  • Generell svakhet
  • Intens tørst
  • Muskel kramper
  • Blansering av huden.

Det er ikke overraskende at vurderinger om effektiviteten av behandling av alkoholisme ved hjelp av helleboretinktur stort sett reduseres til en advarsel om forsiktighet ved bruk av stoffet..

Samtidig er det meninger der en vedvarende motvilje mot alkohol etter bruk av stoffet vedvarer i omtrent to år. Om ønsket om å drikke kommer tilbake kommer an på drikkevarens miljø.

Kontra

Chemerichnaya vann kan ikke brukes til å behandle alkoholisme hos personer med hjerte- og karsykdommer.

Gjennomganger som vitner om antall bivirkninger fra å ta helleborevann og deres helsefare indikerer at den forventede effekten er uforholdsmessig i forhold til faren for pasientens helse og liv. Det er grunnen til at tradisjonell medisin avviser denne metoden for å behandle alkoholisme..

Avslutningsvis vil vi rette oppmerksomheten mot at denne behandlingsmetoden er veldig risikabel og ble brukt i de årene hvor det ikke var kjent en rekke moderne metoder for å kvitte seg med drukkenskap. Moderne medisin har mange like effektive, men tryggere metoder for å behandle avhengighet, og det er grunnen til at vi sterkt anbefaler å søke hjelp fra en kvalifisert spesialist..

Chemerichnaya vann for alkoholisme: bruksanvisning

Enhver person kan møte et slikt problem som alkoholisme, men det farligste er når drikken har en familie, og han nekter helt å bli behandlet for alkoholavhengighet. I dette tilfellet kan helleborevann hjelpe, noe som bidrar til å bekjempe sykdommen..

Før du bruker hellebore-vann, er det nødvendig å studere instruksjonene godt, klargjøre doseringen, tilberedningsmetoder, forholdsregler, siden hellebore (puppeteer) inneholder giftige stoffer. Av denne grunn anser leger denne planten for å være giftig. Det er også verdt å ta med i betraktningen at anmeldelser om behandling av alkoholisme med hellebore-skjær er kontroversielle..

Beskrivelse og kjennetegn

Chemeritsa er en plante av Melantiev-familien. Den kan være opptil en meter i høyden. Har et annet navn - marionett. Og også planten har en smertestillende og antiparasittisk effekt. Planten er giftig, men flere giftstoffer konsentreres i roten.

For å klargjøre helleborevann til bruk i alkoholisme, brukes plantens røtter. Legemidlet er fritt tilgjengelig på apotek. Distribuert i 100 ml hetteglass, hvorav 50% rhizom-skjær på alkohol og 50% renset vann.

Basert på instruksjonene som er festet til skjæret ved kjøp, er det forbudt å ta produktet inne, siden det er en sterk gift. Til tross for dette har infeksjon av hellebor blitt brukt til behandling av alkoholavhengighet i mange tiår. Å ta stoffet sammen med alkoholholdige drikker fører til det faktum at pasienten begynner en motvilje mot alkohol, som er ledsaget av oppkast, svimmelhet og kvalme. Og også smaken av alkohol endres til det verre.

En alkoholavhengig kan leges uten å bli lagt merke til det. For å gjøre dette, må du legge infusjon til mat eller drikke i små doser. Hovedbetingelsen for å ta er felles bruk av alkohol og infusjon, så en alkoholiker vil oppfatte plager som konsekvenser av drikken.

Lage helleborevann med egne hender

Før du bruker hellebore-vann til medisinske formål, må du innse all faren som kan følge i tilfelle en overdose. Det er av denne grunn at dosen må overholdes veldig nøyaktig..

Viktig! Det anbefales sterkt ikke å innta hellebore vann fra drukkenskap, kjøpt på apotek, siden det inneholder alkohol.

For effektiv behandling er det bedre å tilberede infusjonen selv. For å gjøre dette, må du kjøpe dukkerøtter på apoteket. Hvis det er mulig å grave ut rhizomen, bør dette gjøres om høsten, etter at den øvre delen av planten er dødd ut. Hvis roten er rå, må den tørkes og deretter knuses til pulver.

For å forberede hellebore for alkoholisme, trenger du 1 ts rotpulver og 0,5 kopper kokende vann (det er bedre å bruke vann som nettopp har kokt). Hell deretter pulveret i en beholder, tilsett vann. Insister i minst en time, så sil. Det er nødvendig å lagre infusjonen i en tett forseglet beholder i kjøleskapet. Holdbarheten er ikke mer enn 5 dager, hell deretter ut det resterende vannet og lag en ny skjær.

Du kan blande vann i mat eller drikke, men ikke i alkoholholdige drikker..

Administrasjonsmåte og dosering

Det er viktig å huske at å drikke mer vann enn det som er akseptabelt, kan føre til konsekvenser som ikke kan reverseres. Av denne grunn anbefales det på det sterkeste å ikke la personen være i fred etter å ha tatt infusjonen, for å overvåke tilstanden hans. I løpet av denne perioden er alkoholikerens kropp sterkt beruset..

Når du tar stoffet, er det viktig å observere dosen og ta hensyn til følgende anbefalinger:

Det er nødvendig å gi en tinktur til en person bare når han tar drikke, med et alkoholinnhold.

  • Det er kontraindisert å legge tinktur til alkoholholdige drikker.
  • På tidspunktet for mottakets begynnelse, må du ikke gi mer enn 2 dråper ikke mer enn 3 ganger om dagen.
  • Før du tar infusjonen, må alkoholisten spise.
  • Det er foretrukket å tilsette vann til flytende retter eller drinker (te, kompott, etc.).
  • Etter hvert kan den daglige dosen økes til 10 dråper per dag. Det er veldig viktig å ikke overskride.
  • Hvis pasienten nekter å ta alkohol, bør behandlingen utsettes til sugen kommer tilbake..
  • Det anbefales å bruke denne metoden bare når alkoholisten nekter frivillig behandling..
  • Virkningen av middelet begynner først etter inntak av alkohol, siden helleborevann ikke kan være forenlig med alkoholholdige drikker. Behandlingen, som utføres ved hjelp av hellebore-vann, fører til dannelse av aversjon hos pasienten for drikke som inneholder alkohol. I flere tilfeller begynner en person å være likegyldig til alkohol..

    Mulige konsekvenser

    Det vil ikke være vanskelig å tilberede en skjær, samt gi den til en pasient med alkoholisme, det viktigste å huske er at denne behandlingsmetoden er veldig farlig. På grunn av at rhizomen inneholder gift, er det ganske vanskelig å beregne den maksimalt tillatte dosen. I noen tilfeller kan det hende at 10 dråper skjær per dag ikke er nok hvis immunforsvaret er veldig sterkt.

    Av denne grunn, ved behandling med infusjon, anbefales det å være oppmerksom på pasientens tilstand, hvis resultatet er utilstrekkelig, kan doseringen økes med 1-2 dråper per dag til den optimale dosen er nådd. I den første avtalen kan pasienten ikke gis mer enn to dråper, og øke med en dråpe med hver nye dose.

    Det viktigste er ikke å glemme at det ikke anbefales å gi pasienten mer enn 10 dråper per dag (bare i enkelttilfeller), siden en slik dosering kan føre til alvorlig forgiftning eller til og med død..

    Hvis skjæret tas ukontrollert eller doseringen har blitt økt, bør pasienten ha følgende symptomer:

    • Oppkast i lang tid.
    • Alvorlig kvalme.
    • Trykket synker kraftig.
    • Hudfarge blir blek.
    • Muskelkramper kan forekomme.
    • Alvorlig diaré.
    • Økt svette og spytt sekresjon.
    • Det blir vanskelig å puste.
    • Intens følelse av tørst.
    • Følelse av svakhet i kroppen.
    • Synet og hørselen er nedsatt.
    • Elevene er sterkt innsnevret.
    • Hjertet begynner å fungere.
    • Eventuelt tap av bevissthet (pasienten vil besvime).
    • Hvis en stor mengde giftstoffer har tid til å trenge inn i blodet, er hjertestans mulig..

    Legearbeidere snakker negativt om hellebore-tinktur nettopp på grunn av den lange listen over bivirkninger i tilfelle en overdose.

    Hjelp med forgiftning

    I tilfelle når tegn på alvorlig forgiftning begynte å vises, må du først ringe lege. Før en ambulanse kommer, bør du ta skritt som kan redde pasientens liv:

    Gi pasienten en stor mengde væske å drikke til gastrisk skylling. Det anbefales å bruke en svak løsning av mangan eller tannin.

  • Pasienten må ta en aktivt kulltablett inne..
  • Avføringsmidler kan brukes, men bare hvis det ikke er alvorlig diaré.
  • Behandlingen er ganske spesifikk, og du kan ikke gjøre det uten medisinsk hjelp..

    Kontraindikasjoner for bruk

    For å unngå konsekvensene, er det viktig å kjenne listen over kontraindikasjoner. Hellebore-infusjon er strengt forbudt å bli tatt av personer som lider av sykdommer:

    • hjerter,
    • nyre,
    • mage-tarmkanalen,
    • lever,
    • nervesystemet.

    Personer som lider av alkoholisme skader i flere tilfeller ikke bare seg selv, men også deres slektninger og venner. Ofte ønsker ikke pasienter å innrømme dette og nekte behandling eller andre midler hjelper rett og slett ikke. Da har de pårørende ikke noe valg, og du kan ty til hjelp av hellebore-skjær, det viktigste er ikke å glemme den tillatte dosen og huske risikoen.

    Pasientanmeldelser

    Brukte denne metoden. Jeg ville hjelpe faren min. Han har drukket i 7 år og ingenting hjelper. Og de prøvde å kode, og de tok dem med til trollmennene, men fortsetter å drikke. Jeg tenkte at djevelen ikke fleiper. Sannsynligvis ville jeg bare ikke fortvile. Jeg kjøpte en rot, laget en skjær og begynte å helle. Hun behandlet i halvannen uke. Han sluttet ikke å drikke helt, men han reduserte dosen betydelig. Og det er resultatet. Det viktigste er at min mor er glad, hun begynte å pine henne mindre med drikkingen hans.

    Broren min har drukket i 4 år. Av den grunn legger det ikke opp til jobb og familie, han bor hos sin mor, og følgelig lider han ikke bare seg selv, men plager også moren. Jeg er lei av å se på dette. Bare en gang tillot han seg å bli tatt for behandling, noe som ikke hjalp. Og så startet han, de sier: "Jeg er ikke alkoholiker, og jeg kan stoppe når som helst." Men dette er selvfølgelig bare ord.

    Jeg besøker ikke moren min så ofte, så jeg ba henne følge behandlingsprosessen. Dosen var litt overdrevet (ikke med vilje), broren min havnet på sykehuset. De vasket magen og alt. Resultat: drikker øl på fredager, men i små mengder. Gikk på jobb og fant en jente.

    Han drakk veldig hardt lenge. Nå husker jeg og lurer på hvordan jeg argumenterte med min kone at jeg ikke var alkoholiker. Og selv var han stadig på jakt etter en grunn til å drikke. Selv nektet jeg selvfølgelig å bli behandlet, men min kone tålte det ikke og begynte å helle på meg en skjær fra denne roten. Det er morsomt nå, men da var det skummelt. Jeg trodde det var slutt. Kroppen har helt sluttet å ta alkohol. Det tok meg omtrent en måned å slutte å prøve å drikke igjen (kona var alltid klar).

    Rundt seks måneder etter at jeg sluttet å drikke, fortalte hun meg hva grunnen var. Men jeg skal ikke begynne på nytt. For det første har en edru person et helt annet, begivenhetsrikt liv, og for det andre vet kona nå hvordan han skal helbrede meg.

    Chemerichnaya vann fra alkoholisme - jeg sier nei!

    God tid på dagen! Det kommer mange spørsmål til meg om behandlingen av alkoholisme ved ikke-tradisjonelle metoder. Jeg skrev allerede at jeg ikke er tilhenger av slik terapi. Det er farlig, lett å overdosere, og jeg tviler på effektiviteten av slike behandlingsmetoder. Chemerichnaya vann fra alkoholisme er en av de vanligste "folkemessige" metodene for å behandle denne plagen. Jeg må si med en gang at jeg ikke har møtt pasienter som Cheremitsa ble til teototalere..

    Ja, alkoholisme er en alvorlig sykdom som gradvis eroderer helsen og ødelegger personligheten. De færreste mennesker kan takle sykdommen på egen hånd, vanligvis innser ikke alkoholikere dybden av fallet og anser dem ikke som syke. Vi må bruke en rekke behandlingsmetoder, men de er ofte ineffektive nettopp fordi en person som lider av alkoholisme kjenner til anvendte påvirkningsmetoder.

    Tradisjonell medisin kjenner til metoder for "hemmelig" behandling som kan provosere hos en tung drinker en så vedvarende og intens motvilje mot alkohol at til og med synet av etiketten på en flaske vodka forårsaker en sterk oppkaststrang.

    Denne tilstanden er forårsaket av en akutt inkompatibilitet av alkoholholdige drikker og plantestoff tilsatt mat eller drikke..

    En av disse plantene som brukes til å temme avhengigheten til alkoholholdige drikker, er helleboring. Offisiell medisin, utnevningen av munnen som et skjult middel for kampen mot alkoholisme anerkjennes ikke og anses ikke som akseptabelt. Tradisjonelt brukes de aktive stoffene i planten utelukkende til behandling av ytre problemer og i svært begrensede mengder..

    Hva er helleboring

    Her er en video om emnet (forresten, fytoterapeut tar forbehold flere ganger, forvirrer Chemeritsa med Cheremitza!):


    Chemeritsa tilhører Melantiev-familien, er en flerårig urt med et tett rhizom og stilige blader, hvorfra ganske høye stilker stiger opp.

    Den blomstrer med små grønlige blomster eller dyprøde blomster. Det er flere typer og naturlige hybrider som brukes i folkemedisin til medisinske formål. De mest brukte preparatene er fra svart, hvit og Lobel helleboring.

    Alle deler av planten er svært giftig på grunn av innholdet av et alkaloid kalt veratrin (fra det latinske navnet for hellebore). I hovedsak er medisiner hentet fra en plante den farligste giften, forgiftning som kan føre til død..

    Helleboringen har en uvanlig biologi. Med en levetid på et halvt århundre, kan det blomstre for første gang ikke tidligere enn 16, og noen ganger 30 år..

    Når den ved et uhell blir spist av husdyr eller når den kommer inn i høyet, oppstår svært alvorlig forgiftning. På grunn av den deprimerende og stimulerende effekten på nervesystemet og det kardiovaskulære systemet, er hele flokkens død mulig. Selv så store og sterke dyr som hester, kuer og okser kan dø..

    Plantebruk

    I behandlingen av alkoholisme brukes preparater basert på rhizomen i helleboringen.

    I folkemedisin brukes planten i følgende tilfeller:

    • For å eliminere hodelus.
    • For behandling av sår hos husdyr.
    • Som et middel mot kjemiker - sykdommer hos hester og griser, ledsaget av tarmproblemer.
    • Det antas at planten er i stand til å takle selv med gamle sår, så den blir lagt til salver og gnidd.
    • Hellebore pulver og skjær brukes som et ganske sterkt naturlig insektmiddel. Midlet er også giftig for bier, som dør selv når helleboreblomstene blir pollinert..
    • Det mest kjente bruksområdet for medikamenter basert på plantealkaloider er den skjulte behandlingen av alkoholisme..

    Chemeritsa er en veldig giftig og dødelig plante, selv penetrering av en stor mengde middel gjennom huden eller dens høye konsentrasjon kan være dødelig. Derfor tilgir bruken ikke useriøsitet og krever strengest dosering..

    Chemeritsa fra alkoholisme

    For å bekjempe vedvarende avhengighet av alkoholholdige drikker i folkemedisinen, brukes en avkok av plante-rhizomen, som kalles "helleborevann".

    Cheremisk vann fra alkoholisme kan provosere kraftig oppkast, men bare på samme tid som å drikke alkohol. For å indusere en aktiv og vedvarende motvilje mot alkohol tilsettes "helleborevann" i knappe mengder til mat og drikke av en alkoholiker. De gjør dette i hemmelighet slik at pasienten ikke nekter behandling..

    Siden legemidlet er svært giftig, må det tilberedes og brukes med størst mulig forsiktighet, ved å bruke strengt som anvist og ikke i noe tilfelle øke doseringen, selv om det virker som om midlet ikke fungerer.

    Forberedelse og bruk av helleborevann

    For å få et effektivt middel må du ta en teskje tørre knuste råvarer fra den knuste helbore-roten. Hell stoffet med et fjerde av et glass kokende vann, la det trekke i 60 minutter. Deretter filtreres den resulterende tinkturen grundig og fylles med rent kokt vann til det opprinnelige volumet av produktet er gjenopprettet. Det er omtrent 50 ml.

    Det tilberedte "cheremvannet" helles i en glassflaske laget av mørkt glass med en tettsittende hette. Oppbevar produktet på et skyggefullt sted, vekk fra varmekilder og tilgang til barn og kjæledyr. Det er viktig å merke flasken med navnet på produktet og merket "gift".

    Behandling med "hellebore vann" utføres som følger:

    • Stoffet gis til en alkoholiker i all hemmelighet, og legger det til retter med flytende konsistens, med sauser og gravier, eller til drikke (ikke inneholder alkohol).
    • Løsemidlet brukes bare til de fyllekryssende som hardnakket anser seg som sunne mennesker og ikke ser behovet for akutt behandling.
    • Legemidlet gis de dagene pasienten drikker alkohol..
    • Hvis en person ikke drikker i en viss periode, avbrytes bruken av "helleborevann" for denne tiden. Dette er nødvendig for at pasienten skal assosiere oppkast og føle seg uvel med å drikke alkohol..
    • Tinkturen er gitt på full mage, det vil si før den kommer inn i kroppen, må en alkoholiker spise.
    • Hvis en person etter å ha brukt stoffet blir syk, må han tas med til sykehus. Leger trenger å tale problemet, men det er nyttig for alkoholikeren selv å innpode at hans ubehagelige og smertefulle tilstand skyldes hans rusavhengighet..
    • Startdosen "hellebore vann" er 2 dråper. Maksimal tillatt dose er 10 dråper.
    • Under behandlingen må du hele tiden overvåke pasientens helse..

    Tinktur av deres cheremitsa er fullstendig uforenlig med alkoholholdige produkter. Når du drikker vann fra en plante som en del av mat eller drikke, sammen med alkohol, forårsaker det symptomer på forgiftning, som gradvis begynner å bli assosiert hos pasienten med alkoholinntak. Dermed dannes gradvis en fullstendig avvisning av alkoholholdige drikker og en sterk motvilje mot deres lukt og utseende, ikke bare etter smak..

    Ved hjelp av ferdig hellebore tinktur

    På apotek kan du finne et ferdig fabrikkprodukt, som også kalles "helleborevann". Det er et utmerket middel mot skabb. Flått dør av stoffet veldig raskt.

    Emballasjen til stoffet indikerer at det bare er ment til ekstern bruk. Det kan være veldig farlig å bruke det til å behandle en alkoholiker, da det lett kan overskride den tillatte doseringen. I tillegg er dette ikke et avkok av roten i vann, men en alkoholisert tinktur.

    Huske! Hellebore og alkohol er fullstendig inkompatible, så det som perfekt dreper skabbmidd er på ingen måte egnet for svelging.

    Hvis du bruker et så risikabelt medikament selv i minimale mengder, kan ikke alvorlig forgiftning unngås.

    Kontraindikasjoner for helleborevann

    Cheremichnaya vann fra alkoholisme har følgende kontraindikasjoner:

    • Allergisk reaksjon på medikamentkomponenter.
    • Hjerte- og karsykdommer.

    Siden sjelden en alkoholiker kan skryte av god helse, et sterkt hjerte og sterke blodkar, er bruken av stoffet svært risikabelt og kan bare betraktes som det mest ekstreme tiltaket. Et så farlig stoff brukes naturligvis ikke til å behandle ungdommer, gravide og ammende kvinner, alvorlige kroniske pasienter og under forverring av legede kroniske sykdommer..

    Planten har evnen til å deprimere sentralnervesystemet sterkt, noe som kan føre til irreversible konsekvenser og føre til død..

    Mulige bivirkninger av hellebor fra alkoholisme

    Siden hver person reagerer på medisiner annerledes, er det helt umulig å forutsi hvordan helleborebehandling vil påvirke en alkoholiker. Ved å bruke en slik risikabel metode for eksponering, må du ta hensyn til alle potensielle risikoer og bokstavelig talt holde øynene på pasienten for å merke følgende bivirkninger av stoffet i tide:

    • Oppkast, voldelig, fontene, ukuelig.
    • Alvorlig diaré.
    • Raskt utviklende svakhet.
    • Konstant tørst, pasienten kan ikke bli full.
    • Betydelig reduksjon i blodtrykksindikatorer.
    • Kramper, muskelspasmer, skjelving i lemmene.
    • Blek hud.
    • Kalde lemmer.

    For å unngå slike farlige komplikasjoner, velges dosen av stoffet strengt individuelt, basert på kroppens egenskaper, helse og til og med alkoholikernes kroppsbygning..

    Du må starte med 2 dråper, øke dosen om nødvendig, men ikke overstige 10 dråper i løpet av dagen.

    Overdosering er alltid farlig med komplikasjoner, og hvis den maksimale daglige dosen overskrides, truer den døden. Når mistenkelige symptomer dukker opp, må derfor ambulanse ringes raskt. Noen ganger kan bare en rask reaksjon redde en persons liv..

    Venner, husk at behandlingen med "hellebore vann", med all dens tilsynelatende enkelhet og effektivitet, faktisk kan vise seg å være veldig vanskelig og farlig. Faktisk forgiftet vi en person med en kraftig gift, om enn til sitt eget beste. Før du tar til en så farlig og risikabel behandlingsmetode, må du tenke på om du er klar til å ta ansvar for alle mulige konsekvenser..

    I mellomtiden brukes helleborevann fra alkoholisme, som før, i folkemedisinen. Hvis du har erfaring med å bruke den, kan du dele den i kommentarene under denne artikkelen. Helse til deg!

    Chemerichnaya vann

    sammensetning

    100 ml helleborevann inneholder 50/50 alkoholtinktur av jordstengler og røtter av hellebor (Veratrum Lobellianum Bernh) og renset vann (Aquae Purificate).

    En alkoholisk skjær av hellebor oppnås ved å insistere på røttene og jordstenglene i 70% etanol.

    Slipp skjema

    Chemerichnaya vann produseres i form av en løsning for utvendig bruk i mørke glassflasker med skruehals. Kapasiteten til en flaske er 40 eller 100 ml.

    Løsningen er en brungul væske, skyet eller med bunnfall, men når flasken ristes blir den til en sky.

    farmakologisk effekt

    Legemidlet tilhører den farmakologiske gruppen av antiparasittiske midler, insektmidler og avvisende midler som påvirker ektoparasitter (spesielt blodsugende leddyr - lus, mygg, flått).

    Farmakodynamikk og farmakokinetikk

    Chemerichnaya vann brukes som et lus (antiparasittisk) middel. Legemidlet har en uttalt nevrotoksisk effekt på voksne lus.

    De farmakologiske egenskapene til løsningen bestemmes av egenskapene til hellebore, som er inkludert i dens sammensetning som en aktiv ingrediens - en urteaktig giftig staude fra liljefamilien.

    Alle deler av hellebore inneholder alkaloider fra gruppen cyclopentaneperhydrophenanthrene og glycoalkaloids (steroidalkaloider), som er naturlige forbindelser som kombinerer de grunnleggende egenskapene til alkaloider og steroid saponiner.

    Så, i gresset inneholder de omtrent 0,55, i jordstenglene - opptil 1,3, og i røttene - opptil 2,4%. Alkaloid Iervin (aminoalkohol) og glykoalkaloid pseudoervin (kloroform) er isolert fra røttene og jordstenglene.

    I sommersesongen synker også konsentrasjonen av alkaloider i planten kraftig, og om våren øker den, derfor er det i løpet av vårmånedene at helleboringen regnes som den giftigste.

    Det viktigste strukturelle elementet i alle de studerte alkaloidene i hjelleborene er alkaminer (aminoalkoholer eller aminoalkoholer), som er sekundære og tertiære baser, inkludert piperidinringen.

    I medisinsk praksis brukes hellebore-preparater som et effektivt middel mot ektoparasitter, det vil si parasitter som lever på overflaten av kroppen og ytre organer..

    Hellebore-løsning som brukes som et eksternt middel har en uttalt anti-skabbeffekt. I veterinærpraksis foreskrives et avkok laget av røtter og rhizomer i helleboringen som et fordøyelsesforbedrende middel, samt et emetikum.

    Eksperimenter har vist at komplekset av vanlige alkaloider som finnes i helleboringen, også bidrar til å redusere blodtrykket mens du øker amplituden av hjertekontraksjoner, provoserer irritasjon av endene på sensoriske nerver, forårsaker alvorlig nysing og hoste..

    Forårsaker oppkast når det tas oralt. I fremmede land brukes alkaloider isolert fra hellebore som et antihypertensivt middel..

    Spesielt har protoveratrin, som er en del av planten, en langsiktig hypotensiv effekt: stoffet reduserer indikatorene for systolisk og diastolisk trykk, provoserer bradykardi, utvidelse av vaskulær lumen og reduserer hastigheten på minuttlig blodstrøm.

    I tillegg reduserer det urinproduksjonen og har en noe hypotermisk effekt. Imidlertid er bredden av den terapeutiske virkningen av protoveratrin liten, derfor noteres den beste effekten av bruken i de første (I-II) stadier av hypertensjon. Det brukes også noen ganger mot eklampsi og preeklampsi..

    Veratramine, som er en del av hellebore vulgaris, senker blodtrykk og hjerterytme, har en blokkerende effekt på trykkreseptorene i carotis sinus, og reduserer eksitabiliteten til vasomotorisk senter.

    Germitrin og neohermitrin har en spennende effekt på vaskulære baroreceptorer (følsomme nerveender i blodkar som oppfatter endringer i blodtrykk og reflekterer refleksivt nivå), og i motsetning til protoveratrin, tvert imot, øker eksitabiliteten til vasomotorisk senter.

    Den utbredte bruken av hellebore-alkaloider er vanskelig på grunn av deres høye toksisitet.

    Preparater der planten spiller rollen som et aktivt stoff, brukes utelukkende som et eksternt middel. De er effektive som soppdrepende, irriterende og smertestillende.

    På bakgrunn av bruken av hellebore øker tonen i skjelettmuskulaturen betydelig, karene i sirkulasjonssystemet utvider seg, nervesystemet er spent.

    Alkoholoppløsning påføres eksternt, og gnir inn i hodebunnen, for flass og for hårvekst. Bruk av hellebore-vann fra lus er også effektiv: midlet har en skadelig effekt på tilstanden til de glatte musklene i tarmsystemet i parasitter og deres reproduktive system, som et resultat av at de mister evnen til å mate og reprodusere.

    I folkemedisinen brukes stoffet også til å bekjempe alkoholavhengighet..

    Som et middel mot alkoholisme brukes helleborevann oralt (til tross for forbudet mot denne anvendelsesmåten ved instruksjonene og avvisning av offisiell medisin).

    Medisinens virkningsmekanisme er basert på helleborets evne til å provosere en sterk rus av kroppen når man tar medikamentene inn. Tinkturen blandes uten kunnskap om pasienten med en alkoholholdig drikk, som et resultat av at en person blir utsatt for forgiftning.

    Hellebore-alkaloider (protoveratrin, nervin, etc.) har først en spennende effekt på sentralnervesystemet, og blokkerer deretter det, som manifesteres av følgende symptomer:

    • alvorlig oppkast;
    • diaré;
    • generell opphisselse av kroppen;
    • forverring av generell helse;
    • en jevn økning i muskeltonus, som erstattes av spasmer;
    • akutt hjertesvikt.

    I nesten 100% av tilfellene trenger pasienten sykehusinnleggelse og medisinsk behandling. Denne metoden for å bruke hellebore-vann forutsetter at alkoholisten, som tror at årsaken til alt er alkoholforgiftning, etter opplevelsen for alltid vil være avsky for ham.

    Imidlertid forårsaker denne behandlingen av alkoholisme skepsis og avvisning blant leger. For det første kan det hende at menneskekroppen ikke takler belastningen, og alt vil ende i døden..

    Dette skyldes det faktum at protoveratrinet i helleboringen har en ekstremt negativ effekt på fordøyelses- og sirkulasjonssystemet, så vel som på hjernen..

    For det andre indikerer anmeldelser av bruken av hellebore-vann til alkoholisme at de fleste av de som lider av alkoholavhengighet har kommet seg helt etter behandling, etter behandling.

    For ekstern bruk blir alkaloidene i helleboringen praktisk talt ikke absorbert og har ikke en resorptiv effekt (eller sistnevnte er ekstremt ubetydelig).

    Langvarig bruk av hellebore vann eller overdreven aktiv gnugg av stoffet i huden kan føre til penetrering av sistnevnte i dype vev og forårsake utvikling av forskjellige typer resorptive effekter (spesielt ruspåvirkning av kroppen).

    Indikasjoner for bruk

    Indikasjoner for bruk av helleborevann er:

    Kontra

    • mennesker som har økt individuell følsomhet for dets bestanddeler;
    • i nærvær av infiserte lesjoner i huden;
    • gravide og ammende kvinner;
    • barn under 30 måneder.

    Bivirkninger

    I sjeldne tilfeller kan helleborevann provosere utviklingen av lokale allergiske reaksjoner, som manifesterer seg i form av:

    • kløe;
    • sviende følelse;
    • kribling;
    • kriblende følelse;
    • erytem (rødhet i huden) på bruksstedet for stoffet.

    Hvis du ved et uhell tar stoffet inne, er symptomer på forgiftning mulig:

    I spesielt vanskelige situasjoner kan det være forstyrrelser i rytmen og hyppigheten av sammentrekninger i hjertemuskelen, som ofte er ledsaget av en nedgang i pulsen. Noen ganger påvirkes nervesystemet, noe som fremgår av:

    • kramper;
    • økt opphisselse;
    • synsforstyrrelser;
    • tap av bevissthet.

    Ofte er de eneste tegnene på rus med hellebore-alkaloider dyspeptiske forstyrrelser og en kraftig nedgang i pulsen med blodtrykksfall (på grunn av eksitasjon av vagusnerven).

    Instruksjoner for Chemerichnaya Water: hvordan du bruker og doserer diett

    Som et middel mot lus brukes helleborevann som et eksternt middel. Før bruk ristes hetteglasset med stoffet kraftig, hvoretter løsningen etter påføring av gummihansker påføres vått hår i en mengde som er nødvendig for å våte håret og huden under..

    For å maksimere effekten, anbefaler instruksjonen å påføre helleborevann jevnt over hele overflaten på hodet, og ikke glemme behandlingen av områder som ligger i occipital-regionen og bak ørene.

    Hodet er bundet med et skjerf, og preparatet blir liggende på håret i omtrent tjue minutter eller en halv time. Deretter vaskes håret grundig med sjampo under varmt rennende vann og kammes godt ut med en kam med fine tenner for å fjerne insekter som har dødd som et resultat av behandlingen.

    Opparbeidelse av hodet er tillatt med intervaller på 24 timer. Ved sekundær infeksjon med parasitter gjentas prosedyren ikke tidligere enn syv til ti dager..

    En bivirkning av lus og nits-behandling på hår er effekten på håret. Etter bruk av stoffet forbedres tilstanden deres betydelig, håret blir mer håndterbart, skinnende og silkeaktig..

    Tilstanden til hodebunnen forbedrer også:

    • fettinnholdet er normalisert;
    • patogener blir ødelagt (inkludert sopp som provoserer utseende av flass);
    • tonen i hodets blodkar øker;
    • forbedrer blodstrømmen til hårsekkene (som et resultat av dette tilføres hårsekkene mye bedre oksygen og essensielle sporstoffer).

    Søknad om hårvekst innebærer å bruke hellebore vann på håret omtrent en gang i uken. I nærvær av skallede flekker, så vel som personer hvis alopecia er en følge av strålebehandling, er det lov å tørke de hårløse områdene i hodebunnen annenhver dag.

    Stoffet påføres ved bruk av svamper, tamponger eller bomullsskiver, børster, børster. Noen mennesker trekker helleborevann i en medisinsk sprøyte, fordeler det jevnt over avskjedene og kammer deretter håret.

    Det er også lov å bare ta en plastflaske med hull i korken og dermed påføre produktet på hårrøttene.

    Personer som lider av alkoholavhengighet og deres pårørende vet også hva helleborevann er. Svelging av stoffet sammen med en porsjon alkohol kan provosere symptomer på rus i kroppen, der alkoholikeren sannsynligvis vil skylde på den alkoholholdige drikken..

    Etter å ha gitt ham medisinsk hjelp og restitusjon av kroppen, kan det konstateres en vedvarende motvilje mot alkohol. Imidlertid er slik "behandling" ganske farlig, siden det ofte fører til alvorlige konsekvenser for menneskers helse og til og med kan forårsake død..

    Hvis andre metoder likevel viste seg å være ineffektive, og bruk av helleboring regnes som den eneste universalmiddel, så må det huskes at apotek helleborevann for alkoholisme ikke brukes på grunn av den høye risikoen for å utvikle bivirkninger. I stedet råder tradisjonell medisin å forberede et avkok fra plantens rot. Men når du bruker den til alkoholisme, må doseringen overholdes ekstremt strengt.

    Oppskriften på avkok av røttene og jordstenglene i hellebore er som følger: 1 ts råvarer (tørre knuste planterøtter) helles med 50 gram kokende vann og insisterte i en time, hvoretter den filtreres gjennom et gasbind og fjernes til et kjølig sted.

    Den resulterende buljongen tillates lagret i ikke mer enn fem dager. De bruker den, og legger to dråper (ikke mer!) Til mat og drikke (ikke alkoholholdige) med en pipette tre ganger om dagen.

    På de dagene hvor pasienten ikke drikker alkohol, blir ikke buljongen tilsatt mat for å kunne utvikle de emetiske og avføringsmessige virkningene. Hvis den forventede terapeutiske effekten av medikamentet ikke blir observert, økes doseringen gradvis med en dråpe per dag (men ikke mer enn femten dråper).

    Hvis selv høye doser er ineffektive, er det verdt å stoppe behandlingen og søke hjelp fra en spesialist..

    Overdose

    Chemeritsa er en veldig giftig plante. Enteral administrering av den i en mengde lik 1 gram fører til død.

    Ved langvarig behandling, så vel som med et systematisk overskudd av dosene som er anbefalt av instruksjonen, kan alkaloider i helleborevann provosere utviklingen av resorptive effekter, som manifesteres i form av:

    • kvalme;
    • alvorlig oppkast;
    • en kraftig reduksjon i blodtrykksindikatorer;
    • uttalt, som er ledsaget av en kraftig økning i mengden utskilt spytt og svette, løs avføring, innsnevring av elevene, en nedgang i pulsfrekvens, blodtrykksfall, astmatisk pust;
    • undertrykkelse av aktiviteten til hjertemuskelen.

    Et stort antall alkaloider som kommer inn i den systemiske sirkulasjonen kan provosere hjertestans. Av denne grunn er oral bruk av stoffet uakseptabelt..

    For førstehjelp i tilfelle svelging av helleborevann, foreskrives offeret:

    • mageskylling med tanninløsninger, som er preget av deres solingsegenskaper;
    • oral administrering av en suspensjon av aktivert karbon eller hvit leire;
    • å ta karsminative medikamenter;
    • saltvoksende avføringsmidler;
    • vanning med en 2% løsning av novokain (hvis slimhinner påvirkes).

    Behandlingen er spesifikk. Terapi innebærer utnevnelse av antikolinergiske medikamenter (0,1% atropinløsning injiseres intravenøst), medisiner som forbedrer funksjonen i hjertet og det vaskulære systemet, samt medisiner som normaliserer funksjonen i mage-tarmkanalen.

    Interaksjon

    Interaksjon med andre medisiner er ikke identifisert.

    Salgsbetingelser

    Chemerichnaya vann tillates brukt som et reseptfritt medikament.

    Lagringsforhold

    Stoffet kan lagres på et tørt, mørkt sted. Optimal temperaturregime - ikke høyere enn 20 ° C.

    Siden hellebore-vann er giftig ved inntak, lagres det som et giftig stoff - utenfor rekkevidde for barn..

    Holdbarhet

    Produktet beholder farmakologiske egenskaper i 2 år. Etter denne perioden er det ikke lov å bruke den..

    spesielle instruksjoner

    Stoffet tillates kun å brukes på intakt hud..

    På grunn av stor sannsynlighet for resorptiv effekt når du bruker den, unngå kontakt med øyne, slimhinner, sår, forbrenning eller irriterte overflater, så vel som inn i munnen (når det kommer inn i magen og blodomløpet, fungerer stoffet som en sterk gift).

    Vask hendene grundig med såpe og vann etter at du har påført helleborevann..

    For profylaktisk formål, for å unngå re-infeksjon med parasitter, samtidig med behandling, bør klær, sengetøy og undertøy desinfiseres..

    Bruk av helleborevann i pediatri

    Legemidlet må ikke brukes til å behandle barn under 30 måneder. Bruk til barn under 12 år er tillatt som anvist av lege.

    Påføring under graviditet og amming

    Kliniske studier på bruk av helleborevann av gravide og ammende kvinner er ikke utført.

    Av denne grunn er medikamentell behandling for gravide foreskrevet bare i tilfeller der fordelene for moren oppveier den potensielle risikoen for det ufødte barnet. Behandlingen utføres i henhold til strenge indikasjoner og under konstant tilsyn av den behandlende legen.

    Hvis det er nødvendig med utnevnelse av helleborevann for ammende kvinner, stoppes amming i løpet av behandlingen.

    Anmeldelser om hellebore vann

    Gjennomgang av lusevann for lus indikerer at verktøyet til tross for den lave prisen, er veldig effektivt og dreper ikke bare voksne, men larvene deres..

    Gjennomsnittsvurderingen av stoffet på forskjellige fora og vurderingssteder er 4,5 poeng i en fem-punkts skala. Kanskje den eneste ulempen med vann i borehullet, mange vurderer bare bivirkningene som oppstår etter bruken, nemlig prikking og en svak brennende følelse på anvendelsesstedene.

    Fordelene inkluderer:

    • billighet av midler;
    • høy effektivitet i kampen mot lus (noen vurderinger antyder at vann i borehull ofte var mer effektivt enn de dyrere kollegene);
    • effektiv mot skabb.

    I tillegg har stoffet etablert seg som et billig og pålitelig middel mot hårvekst og styrking. Irriterende hodebunnen øker vannkjøringen vann i blodkarene, og stimulerer dermed blodstrømmen og forbedrer ernæringsprosessene i hårsekkene og forsyner dem med tilstrekkelig oksygen..

    Som et middel mot alkoholisme har hellebore-vann tjent seg ganske tvetydige anmeldelser. Noen mennesker bemerker effektiviteten, men de fleste medisinske fagfolk er enige om at risikoen for pasienten oppveier den mulige effekten av behandlingen..

    Av denne grunn bør du veie fordeler og ulemper nøye, før du bruker stoffet, samt konsultere en spesialist.

    Prisen på hellebore vann

    Legemidlet tilhører kategorien rimelige medisiner: prisen på helleborevann i Ukraina varierer fra 18 til 28 hryvnia. I Russland kan du kjøpe stoffet til en pris av 9 rubler til 21 rubler.